Centre de divertisment New Style pentru televizoarele New Style

Odată cu noua eră digitală a televiziunii chiar după colț, mulți oameni au achiziționat un nou televizor cu ecran plat. Știu că am făcut-o anul trecut și ne place, dar pur și simplu nu se încadra în vechiul nostru centru de divertisment. Pe măsură ce televizoarele au evoluat, la fel și centrele de divertisment. Consultați stilurile de bază disponibile astăzi, unele sunt variante ale vechiului, dar altele sunt opțiuni noi și interesante în mobilier.

Anul trecut am avut o nouă dilemă.

Vechiul nostru televizor a murit și a trebuit să obținem unul nou. Într-un fel, odată cu noua conversie digitală care va avea loc anul acesta, acest lucru a fost bun. Dar un nou televizor nu era dilema, dilema era un nou centru de divertisment. În trecut, un nou televizor nu însemna că trebuia să schimbi piesele mari de mobilier din casa ta, dar cu noul televizor plat, de data aceasta era necesar.


Acum, îmi place noul nostru televizor, la fel și toți bărbații din casă care trebuie să-l ducă. Televizorul nostru vechi de 27 ”trebuie să cântărească în jur de 200 de lire sterline, dar noul nostru televizor mai mare cântărește mai puțin de 50 de lire sterline, deci schimbarea este bună. Dar televizorul nu s-ar încadra în centrul nostru de divertisment, așa că cumpărarea unuia nou și găsirea celui perfect pentru camera noastră de familie a fost căutarea noastră.

Când vine vorba de centre de divertisment, oamenii au cerințe diferite. Principala cerință a vechiului meu centru de divertisment era aceea care putea închide complet televizorul. Dar atunci am locuit în vechea noastră casă și am avut doar o cameră de zi. Cu o cameră de familie separată acum, aceasta nu era o caracteristică atât de importantă. Principala caracteristică pe care m-a interesat de data aceasta a fost una care economisește spațiu. Vechiul nostru centru de divertisment a fost foarte adânc pentru a închide televizorul și a ocupat mult spațiu. Cu siguranță nu mai aveam nevoie de asta, așa că am fost fericit pentru camera suplimentară. Camera noastră de familie este îngustă, așa că am vrut doar ceva care să țină televizorul și componentele suplimentare.

  • Cumpărăturile pentru centrele de divertisment au fost distractive, iar varietatea a fost mai mare decât mă așteptam. Noul stil TV a dat naștere unui nou stil de centre de divertisment și sunt disponibile și stiluri vechi. Principalele stiluri disponibile au inclus:
  • Unități de perete de divertisment, acestea sunt stilul care ocupă un întreg perete și adesea includ dulapuri și rafturi, care sunt excelente pentru cărți sau afișaj.
  • Arme de divertisment, care este stilul pe care l-am deținut anterior. Puteți închide televizorul cu uși.
  • Dulapuri pentru lifturi TV, un stil de centre de divertisment cu care nu eram familiarizat, dar foarte cool! Acestea sunt doar pentru noile modele TV. Partea din spate de 9 sau 10 inci a dulapului se deschide și televizorul se ridică de jos în jos. Deoarece televizorul ocupă atât de puțin spațiu, dulapurile de mai jos sunt complet funcționale pentru depozitare.
  • Centre de divertisment din colț.
  • Cumpărați nu în ultimul rând, suporturi TV de bază. Stilurile suporturilor TV s-au schimbat drastic cu televizoarele cu ecran plat și adesea sunt foarte moderne și cochete. Majoritatea au suficient spațiu pentru componentele de pe rafturile de dedesubt, iar multe oferă rafturi potrivite sau turnuri audio.

Concluzie


Pentru nevoile noastre, cele mai bune două centre de divertisment au fost suportul TV de bază și dulapul TV. Unele dintre dulapurile ascensoarelor erau foarte frumoase, arătau ca niște piese de mobilier fine și erau oferite în multe stiluri. Dacă televizorul nostru ar fi în sufragerie, aș alege cu siguranță această opțiune. Dar ne-am stabilit pentru un stand TV de bază de pin. Are dimensiunea perfectă, nu ocupă spațiu în exces și are suficiente rafturi dedesubt pentru componente. De asemenea, este doar aproximativ jumătate din lățimea centrului nostru anterior de divertisment, astfel încât camera pare acum mai mare. Da, suntem foarte mulțumiți de noul nostru centru de divertisment și televizor, în plus, este bine să nu vă faceți griji cu privire la obținerea unei cutii de conversie digitală!

Citește și Adăugați distracție și divertisment în viața voastră